Facebook vtičniki

Facebook vtičniki

 

Facebook socialni vtičniki vam omogočajo, da vidite kaj so vaši prijatelji všečkali, komentirali ali delili vsebino po različnih spletnih straneh.

 




Ko naložite aplikacijo jo lahko vklopite v levem meniju - Moji dodatki (My Add-Ons).



 

Like button

Gumb za všečkanje omogoča obiskovalcu, da deli vsebino z svojimi prijatelji na Facebooku. Ko uporabnik klikne Like gumb na vaši strani se na njegovem zidu prikaže dejavnost s povezavo na vašo stran.

 

Ta vtičnik uporabite, da si povečate promet na strani s tem, da dovolite obiskovalcem všečkati vsebino.


 

Send button

 

Gumb za pošiljanje omogoča obiskovalcem preprosto pošiljanje vsebine svojim prijateljem. Obiskovalci imajo na voljo pošiljanje URL naslova svojim prijateljem, skupinskem pogovoru ali pa kot e-mail kateremukoli prejemniku. To jim omogoča privatno deljenje vsebine le z določenimi prijatelji.


 

Page plugin

 

Z vtičnikom Page plugin lahko vdelate komponente vaše Facebook strani direktno na vašo spletno stran.


 

Komentarji

Polje za komentiranje je socialni vtičnik, ki omogoči obiskovalcem komentiranje vaše vsebine z njihovim facebook profilom. Uporabniki lahko napišejo komentarje tudi na svoj zid tako, da jih njihovi prijatelji vidijo. Vtičnik ima tudi opcijo moderacije in razpošiljanja.


 

Gumb za sledenje

 

Follow button omogoča obiskovalcu, da se prijavi oz. dobiva obvestila o vaši novi vsebini na Facebooku. To omogoča obiskovalcem, da začnejo slediti vaši Facebook strani direktno iz vaše spletne strani.